Over Hans en Astrid

Hans en Astrid op Lanzarote

Een ‘selfie’ gemaakt op het prachtige eiland Lanzarote.

Ooit waren we begonnen met een blog. In de loop der jaren werd het een online dagboek. Helaas was onze blog niet voldoende beschermd, want een gemeen Trojaans paardenvirus vanuit de Oekraïne infiltreerde in de software. Nadat we het ontdekte en verwijderd hebben, kwam het helaas iedere keer weer snel terug. Op een gegeven moment was zelf de website helemaal verminkt en niet meer toegankelijk. We dachten nog dat we iets aan onze back-up hadden, maar ook dat kregen we niet meer aan de praat.

Met frisse moed beginnen we opnieuw. Gelukkig kunnen we nog heel wat informatie terughalen en hebben we de foto’s en video’s ook nog op onze computers staan, maar dat kost even tijd om het weer te plaatsen. Daarnaast is het wel goed om met een schone lei te beginnen en alles van nul af aan opnieuw en overzichtelijk in te delen.

Op deze blog kun je verhalen lezen over onze reizen en onze dagelijkse bezigheden, maar ook kun je heerlijke recepten terugvinden, die we zelf hebben uitgeprobeerd. Verder tips en truuks over van alles en nog wat, dingen die we zelf hebben ervaren of hebben gevonden op Internet of in de praktijk. De wat oudere berichten, foto’s en video’s zullen we de komende tijd zoveel mogelijk weer plaatsen.

We hopen dat je ons volgt en laat gerust een reactie achter.

20140725-190736-68856370.jpg