Meteen naar de inhoud

Hoe vind je de balans tussen werk en privé?

Hoe staat het met jouw balans tussen werk en privé?

Zelf heb ik mij ooit helemaal gestort op mijn werk en als resultaat kreeg ik een burn-out. De volgende video spreekt mij zeer aan. Wanneer ik deze waardevolle inzichten eerder had gehoord, had het misschien wel mijn burn-out kunnen voorkomen. Ben jij, zoals vele duizenden anderen, iemand die hard werkt voor een baan die je haat? Waardoor je dingen kunt kopen, die je niet nodig hebt? Eigenlijk alleen maar om indruk te maken op mensen die je niet leuk vindt?

Een ideale dag

Volgens Nigel Marsh is de balans tussen werk-leven veel te belangrijk om dit door je werk te laten bepalen. Op TEDxSydney schetst hij een ideale dag waarin tijd voor gezin, eigen persoon en werk in balans zijn. Op een prikkelende manier zet hij aan tot het creëren van deze balans.

Boeken geschreven door Nigel Marsh

Wil je meer leren van deze spreker? Nigel Marsh is de auteur van “Fat, Forty, Fired: One Man’s Frank, Funny and Inspiring Account of Losing His Job and Finding His Life” en “Overworked and Underlaid: A Seriously Funny Guide to Life

Neem eens de tijd om jouw ideale dag te beschrijven en wat zijn de kleine veranderingen die je in je leven kunt aanbrengen om meer naar deze ideale dag te kunnen leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.