iPad of iPad Air

Mijn eerste iPad was een iPad 2, vooral de mogelijkheden met de 2 camera’s was voor mij een reden dan ik niet meer zonder iPad kon. Behalve foto’s maken en bewerken met de vele apps is het ook heerlijk om even met mijn moeder via Facetime te babbelen. Als zij weer problemen met haar laptop heeft, dan houdt ze haar iPad erbij en ik kijk mee en vertel haar wat ze kan doen.

Helaas was het lezen van een e-book wat te zwaar op een iPad en in de zon lezen was ook niet mogelijk, omdat je dan niets meer ziet. Voor het lezen heb ik nu een e-book reader en ondertussen is de iPad 2 vorig jaar vervangen door de mini iPad, die ook zo handig in mijn handtas past en ik dus bijna altijd bij me heb. Nu is er de iPad Air bijgekomen. Is het nu de moeite (en het geld) waard om daar naar over te stappen?

Wel zo handig zo’n flow chart, maar ik ben er nog niet uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.