Categorie├źn
in en rondom ons huis

Mijn eerste moestuin

In de 2de of 3de klas van de middelbare school kreeg ik van mijn schoolvriendin Yvonne een plantenbakje met stekjes erin. Het verbaasde haar dat ik geen planten op mijn kamer had en vandaar dit cadeau. Dit was, op een boontje ontkiemen in natte watten na, mijn eerste ervaring met het verzorgen van planten. Jammer genoeg voor de plantjes zijn mijn vingers niet groen genoeg en leefden ze niet lang. Ik vergat dat ze af en toe water nodig hadden.

In huis heb ik nu een enkele plant staan, alleen maar omdat die niet stuk te krijgen is. De tuin, daar zorgt Hans voor. Gelukkig maar, vandaar dat er het een en ander bloeit en groeit.

Maar er is hoop. Na het lezen van de website makkelijkemoestuin.nl dacht ik dat zelfs ik daar wat mee zou kunnen. Nu heeft mijn lief een mooie bak gemaakt volgens de beschrijving op de website en mag ik er mee aan de gang. Hopelijk kan ik binnenkort foto’s laten zien van mijn eerste oogst uit mijn gemakkelijke moestuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *