Categorieën
grappig leuk of iets bijzonder laat mij alles zien

No Distance In My Thoughts

No distance in my thoughts is a love song.

The little girl in the front

The little girl sitting on the left side at the first row, that’s me. I must be 6 or 7 years old, the first year in grammar school. After the first year, more kids came to school and the class was split up into 2 classes. The guy at the back row went to class 2B, while I went to 2A. But somehow I still remember his name when years passed by.

no distance in my thoughts

My first love

It was my first love. It’s 38 years later when I found his name on a website of classmates. He didn’t remember me, but he send me this picture by e-mail. We lived more than 100 miles from each other. After exchanging a bunch of e-mails we decided to meet.

He wrote me a song

Within 2 days he wrote me a song “No Distance In My Thoughts”, dedicated to me. Within 2 weeks he proposed to me. We’ve been married 100 days after we’ve met the second time in life. Hans is not only my first but also my true love.

Het meisje linksvooraan

Het meisje linksvooraan op de eerste rij, dat ben ik. Ik ben 6 of 7 jaar oud, de eerste klas van de lagere school. Na het eerste jaar kwamen er meer kinderen op school en de klas werd opgedeeld in tweeën. De jongen op de achterste rij ging naar klas 2B en ik ging naar 2A. Desondanks heb ik na al die jaren zijn naam onthouden.

Mijn eerste liefde

Het was mijn eerste liefde. Het is 38 jaar later dat ik zijn naam terug vond op een website van klasgenoten. Hij kon zich mij niet herinneren, maar e-mailde mij deze foto. We woonden meer dan 200 km van elkaar. Na het uitwisselen van een heleboel e-mails besloten we elkaar in het echt te zien.

Hij schreef een liedje voor mij

Binnen 2 dagen schreef hij het liedje “No Distance In My Thoughts”, opgedragen aan mij. Binnen 2 weken deed hij een huwelijksaanzoek. 100 dagen nadat we elkaar de tweede keer in ons leven tegenkwamen, zijn we getrouwd. Hans is niet alleen mijn eerste, maar ook mijn ware liefde. Hoe het verder met ons is gegaan lees je hier.

No Distance In My Thoughts (lyrics)

More than a hundred miles to your place,
lonely roads between.
Check my mailbox every hour
hope you’ve mailed again to me.
When I see there is a message,
my heart is filled with joy,
‘cause my mind is always with you,
there’s no distance, in my thoughts.
The only thing in common,
was our first year at school.
It was a tiny, small connection
Just forgotten, the way it goes.
But my name you remembered,
It was my greatest luck
my mind is always with you,
there’s no distance, in my thoughts.
Now we just met once,
but I’m deeply impressed.
Wants to know you much more better,
hope time gives us the rest
Oh, I wish a day is longer,
But many days to come
my mind is always with you,
there’s no distance, in my thoughts.
I hope to play this song,
a lot of times again.
Then we’ve spent much time together;
might be your man.
future is uncertain
But I want you to know,
My mind is always with you,
there’s no distance, in my thoughts.
My mind is always with you,
there’s no distance, in my thoughts.

Song music & lyric by J.M. van Loon

0

Één reactie op “No Distance In My Thoughts”

Reacties zijn gesloten.