Meteen naar de inhoud

Hans en Astrid

Hans maakt limocello
hans en astrid hebben elkaar via schoolbank ontmoet

Jeugdliefde

1966

Een jaar samen in de eerste klas van de lagere school. En daarna uit het oog verloren.

getrouwd

2004

Hans en Astrid zijn getrouwd

Via schoolbank.nl na jaren weer met elkaar in contact gekomen. Na een paar weken dagelijks e-mail-contact het eerste afspraakje en binnen drie maanden getrouwd.

En toen…

Het eerste jaar hebben we veel gereisd buiten Europa. Zo hebben we in Amerika van Texas naar Florida in een Ford Mustang cabrio gereisd. Eigenlijk hadden we een grote luxe auto gehuurd. we kregen daarvoor een sportieve auto, omdat die terug naar Florida moest. Maar goed, dat is weer een heel ander verhaal.

in Amerika op een conferentie
Nog jong en slank tijdens de eerste reis naar Amerika

Behalve reizen houden we van lekker eten en zelf kokkerelen. Hans experimenteert graag met het maken van alcoholische drankjes en is muzikaal. Astrid is creatief en leert graag aan anderen wat zij heeft geleerd.

Over deze site

In 2004 zijn we begonnen met een blog. In de loop der jaren werd het een online dagboek. Helaas was onze blog onvoldoende beschermd, want een gemeen Trojaans paardenvirus vanuit de Oekraïne infiltreerde in de software. Nadat we het ontdekte en verwijderd hebben, kwam het virus helaas iedere keer weer snel terug. Op een gegeven moment was zelf de website helemaal verminkt en niet meer toegankelijk. We dachten nog dat we iets aan de back-up hadden, maar ook dat kregen we niet meer aan de praat.

Met frisse moed zijn we opnieuw begonnen. Gelukkig konden we nog heel wat informatie terughalen en staan de foto’s en video’s nog op de computers. Het ontbreekt jammer genoeg aan tijd, teveel andere leuke hobby’s, om alles uit te zoeken en het weer te plaatsen. Daarnaast is het wel goed om met een schone lei te beginnen en alles van nul af aan opnieuw en overzichtelijk in te delen.

Op deze blog kun je verhalen lezen over onze dagelijkse bezigheden.. Verder tips en trucs over van alles en nog wat, dingen die we zelf hebben meegemaakt of gewoon gevonden op internet.

Ga naar de blog

Together over the Years