Over Hans en Astrid

Hans en Astrid vertellen over hun dagelijkse beslommeringen, reizen, eten, muziek en creativiteit. Zij hebben elkaar op een bijzondere manier ontmoet.

Hoe hebben zij elkaar ontmoet?

Meer dan een halve eeuw, dat is wel heel lang geleden, hebben zij bij elkaar op school gezeten. Ze waren zes jaar oud en zaten samen in de eerste klas van de lagere school. Het is maar één jaar en daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren.

In de eerste klas van de lagere school
Kun je Hans en Astrid herkennen op deze foto van de eerste klas?

Via schoolbank.nl zijn ze jaren later weer met elkaar in contact gekomen. Na een paar weken dagelijks e-mail-contact hadden ze hun eerste afspraakje en binnen drie maanden waren ze getrouwd.
Hans en Astrid getrouwd

Wat doen zij graag

Het eerste jaar hebben ze veel gereisd buiten Europa. Zo hebben ze in Amerika van Texas naar Florida in een Ford Mustang cabrio gereisd. Eigenlijk hadden ze een grote luxe auto gehuurd. Ze kregen daarvoor deze sportieve auto, omdat die terug naar Florida moest. Maar goed, dat is weer een heel ander verhaal.

in Amerika op een conferentie
Wat zien we hier nog jong en slank uit.

Ze houden nog steeds veel van reizen, maar de afgelopen jaren blijven ze veel in Europa. Hier is nog zoveel te zien en te ontdekken.

Hans en Astrid op Lanzarote
Een ‘selfie’ gemaakt op het prachtige eiland Lanzarote.

Behalve reizen houden ze van lekker eten en kokkerelen. Hans experimenteert graag met het maken van alcoholische drankjes en is muzikaal. Astrid is creatief en leert graag aan anderen wat zij heeft geleerd.

Over hansenastrid.com

Ooit waren ze begonnen met een blog. In de loop der jaren werd het een online dagboek. Helaas was hun blog onvoldoende beschermd, want een gemeen Trojaans paardenvirus vanuit de Oekraïne infiltreerde in de software. Nadat ze het ontdekte en verwijderd hebben, kwam het virus helaas iedere keer weer snel terug. Op een gegeven moment was zelf de website helemaal verminkt en niet meer toegankelijk. Ze dachten nog dat ze iets aan de back-up hadden, maar ook dat kregen ze niet meer aan de praat.

Met frisse moed zijn ze opnieuw begonnen. Gelukkig konden ze nog heel wat informatie terughalen en staan de foto’s en video’s nog op de computers. Het ontbreekt jammer genoeg aan tijd, teveel andere leuke hobbies, om alles uit te zoeken en het weer te plaatsen. Daarnaast is het wel goed om met een schone lei te beginnen en alles van nul af aan opnieuw en overzichtelijk in te delen.

Op deze blog kun je verhalen lezen over hun reizen en hun dagelijkse bezigheden, maar ook kun je heerlijke recepten terugvinden, die ze zelf hebben uitgeprobeerd. Verder tips en truuks over van alles en nog wat, dingen die ze zelf hebben meegemaakt of hebben gevonden op internet.

Momenteel zijn ze actiever op social media dan op deze blog, maar dat kan altijd weer veranderen. Volg Hans en Astrid op social media. Of gewoon op deze blog. Je kunt gerust hier een reactie achterlaten. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

over hans en astrid

Één reactie op “Over Hans en Astrid”