Meteen naar de inhoud

Prijs gewonnen met een Twitteractie

Ik heb een zuidwester gewonnen

In november heb ik een retweet van een Hunze en Aa’s berichtje geplaatst. Het was een Twitteractie en ik maakte kans op een zuidwester. Ik was het eigenlijk al vergeten tot ik vandaag in mijn inbox zag dat ik een Direct Message had ontvangen.

Twitter bericht van Hunze en Aas over gewonnen zuidwester

 

Het is altijd leuk om iets te winnen en nu dan ook nog een praktisch voorwerp. Een manier om meer volgers te krijgen en om je berichten geretweet te hebben kan een dergelijke actie zijn. Het leuke van deze actie is dat door een retweet meer mensen op de hoogte raken en daardoor je een sneeuwbaleffect krijgt.

Astrid heeft een zuidwester gewonnen

 

Wees creatief en bedenk een leuke Twitteractie voor jezelf.

SaveSave

SaveSave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.