Meteen naar de inhoud

Welcome Back, Kotter

De cast van "Welcome Back, Kotter": John Travolta als Vinnie Barbarino, Ron Palillo als Arnold Horshack, Robert Hegyes als Juan Epstein, Lawrence Hilton-Jacobs als Freddie "Boom Boom" Washington en Gabe Kaplan as "Mr. Kot-tair." (Photo: Getty Images)

De cast van “Welcome Back, Kotter”: John Travolta als Vinnie Barbarino, Ron Palillo als Arnold Horshack, Robert Hegyes als Juan Epstein, Lawrence Hilton-Jacobs als Freddie “Boom Boom” Washington en Gabe Kaplan as “Mr. Kot-tair.” (Photo: Getty Images)

Herinner je je deze nog? In de jaren 70 waren er veel tv series die we iedere week op tv keken. Misschien zegt de naam van de serie je nog niets, maar herken je deze muziek, de titelsong van “Welcome back, Kotter” en kun je het ook zo meezingen.

http://youtu.be/M6o0Cah5kQU

De flinke haarbossen en wijde, glimmende broeken, nu onvoorstelbaar dat wij er ook zo bijliepen. De tv serie “Welcome back, Kotter” was in de VS van 1975-1979 op tv en in dezelfde periode ook bij ons te zien. Het gaat over meneer Kotter (Gabe Kaplan), een leraar die terukeert naar zijn oude middelbare school in Brooklyn, nu een school met moeilijk opvoedbare tieners. Hij heeft het beste met zijn leerlingen voor. Zijn leerlingen, een groep buitenbeentjes, noemen zich de “Sweathogs”.

In Amerika was deze serie zo populair dat het een eigen stripboek, actiepoppetjes, bordspel en lunchboxen had.

Na jaren komt de volledige cast weer bij elkaar en men kijkt met plezier terug naar de serie en zichzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.